Megint nem egy nagy bejegyzés, de legalább sok kép lesz. Vadgesztenyéim nőnek, mint a bolondgomba. A képen lehet látni mekkorák már. Bal oldalon 4 növény a kontroll, a másik 5 mágnesezett. Bár a kontroll kicsit magasabb, szerintem csak fényhiányos, a mágneses sokkal előrébb jár a fejlődésben. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dióim igen erőteljesen elkezdtek nőni. Látszik, hogy nagyobbak és jobban fejlődnek a mágneses egyedek, mint a kontrollok, és pont mérés közben vettem észre, hogy kijött a 3. előre mágnesezett. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül elkezdtem mágnesezni a palántázásra váró magokat is, illetve azokat amiket jövőhéten ültetek ki a kertbe. A lista: paradicsom, paprika, dinnye, répa, petrezselyem. Most két féle módon mágnesezek előre, kiderül majd melyik a jobb. Mivel nem lett volna elég mágnesem és a petrezselyem+répa magok ugyanúgy néznek ki, szigetelő szalagra raktam őket, így szín alapján megtudom különböztetni.

 

 

 

 

Vadgesztenye, dió, verseny.

2012.02.19. 18:55

Sajnos idő hiányában elég régen nem jelentkeztünk. Most sem fogok sokat írni, inkább a képek beszéljenek. Először is egy kép a vadgesztenyék állapotáról. Jól látszik, hogy milyen nagyot nőttek, mióta utoljára volt róluk kép. Bal oldalon látható a kontroll, ami sajnos szerintem fényhiányos, ezért van ennyire megnyúlva. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végre kikelt az első dióm. Ez előmágneses, bár gondolom az olvasók nagyrésze nem lepődött meg. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Péntek-Szombaton volt az V.Tudományos Poszterverseny. Itt mindketten indultunk, viszont itt nem sikerült az mint, ami Bonyhádon. Köszönjük a támogatást, egy különdíjat elhoztunk :)



 

Vadgesztenyék kelése

2012.02.08. 18:00

 Visszatértem. Jó régen nem volt bejegyzésünk, sajnos nem történt semmi különös dolog a növényeinkkel, meg nem volt nagyon időnk mostanában. Mostani nagy lépés az, hogy 2 vadgesztenye is meglátta a napvilágot. Tehát 11 nappal az ültetés után, már van két előmágneses hajtásom. Sajnos sok erőm nincs most írni, így íme két kép. Az első az 1-es számú előmágneses cserépből, a második pedig a 3-as számú cserépből van. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása