Megint nem egy nagy bejegyzés, de legalább sok kép lesz. Vadgesztenyéim nőnek, mint a bolondgomba. A képen lehet látni mekkorák már. Bal oldalon 4 növény a kontroll, a másik 5 mágnesezett. Bár a kontroll kicsit magasabb, szerintem csak fényhiányos, a mágneses sokkal előrébb jár a fejlődésben. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dióim igen erőteljesen elkezdtek nőni. Látszik, hogy nagyobbak és jobban fejlődnek a mágneses egyedek, mint a kontrollok, és pont mérés közben vettem észre, hogy kijött a 3. előre mágnesezett. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül elkezdtem mágnesezni a palántázásra váró magokat is, illetve azokat amiket jövőhéten ültetek ki a kertbe. A lista: paradicsom, paprika, dinnye, répa, petrezselyem. Most két féle módon mágnesezek előre, kiderül majd melyik a jobb. Mivel nem lett volna elég mágnesem és a petrezselyem+répa magok ugyanúgy néznek ki, szigetelő szalagra raktam őket, így szín alapján megtudom különböztetni.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magnesnoveny.blog.hu/api/trackback/id/tr84226496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása