A vég és a kezdet egyben

2011.07.08. 12:38

  Régen írtam már, sok teendőm volt, és igen sok minden történt a növényeimmel. Az első mérés már elvirágzott, másfél hetes különbséggel a mágneses és a kontroll, természetesen a mágneses javára. Az ellenőrző mérésben is hasonló eredmények vannak. Sajnos a pólusváltásos és a paradicsom mérést Természetanya szabotálta. Egyik nagyobb viharban leesett mindkettő. A paradicsom kontrollt vissza tudtam rakni a cserépbe, talán túléli de már nem lenne jó a méréshez. A pólusváltásos mérésben a déli pólus lesett, egyben maradt, viszont a mágnesek összeugrottak, így ennek a mérésnek is vége, az eddigi adatok alapján kell majd dolgoznom. Eddig ez csak a vég része, de lássuk miért is kezdet.

A napokban fogok elkezdeni több mérést is. Először is megnézem azt, hogy az erősebb mágnes, vagy az eddig használt mágnes okozza-e a nagyobb növekedés gyorsulást. A kisebb mágnesekkel megnézem, hogy a csírázásra milyen hatással vannak a mágnesek. Ezek után/közben azt fogom nézni, hogy a mágneseknek folyamatosan ott kell lennie vagy elég hacsak pár napot "előmágnesezni". Ezen kívül vízkultúrás növények is, lényegében a csírás kísérletből kiveszek néhány csírázott növényt, és PET palack levágott részeibe belerakom, ahol ilyen kertészeti "víz golyók" vannak.  

Tehát mostantól újra indul a napszámlálás, ma már rakok fel képet az új mérésekről!

A bejegyzés trackback címe:

https://magnesnoveny.blog.hu/api/trackback/id/tr383050133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása