Új mérések hada.

2011.07.21. 19:07

A cím is utal rá, ma elindult három, azaz 3 különböző mérés. Az első, igen érdekes, én fontos eredményekkel szolgálhat majd. Csak felsorolva: Mágnesesség megmaradásának mérése, Tigris Aloe mágnessel kezelése, Gomba növesztése mágnessel.

Első méréshez kell magyarázat. Tehát azt vizsgálom, hogy az előre mágnesezés után mennyi ideig marad meg a mágnes pozitív hatása. Összesen három fajta mágnesezett mag lesz, és persze a kontroll. A három fajta mag: 1. ahol csak szárazon, előre mágnesezem egy hétig, a csíráztatásnál már nem lesz mágnesezve. 2. ahol szárazon is és a csíráztatásnál is mágnesezve lesznek a magok. 3. ahol csak a csíráztatásnál lesznek mágnesezve a magok. Természetesen lesz kontroll növény is. Ma elkezdtem szárazon mágnesezni a magokat, 1 hét múlva elkezdem csíráztatni a magokat. Majd akkor jelentkezem ezzel kapcsolatban, most nézzük a másik két mérést.

Tigris Aloé (Aloe Variegata) mágneses kezelése:

Lényegében szereztem két, nagyjából egyforma tigris aloét, és a kisebb cserepének a szélébe mágneseket nyomtam. Nem nagyok a különbségek, de kérdés az, hogy látható lesz-e a nagy eltérés. Hetente mérem őket, úgyhogy ilyen gyakorisággal számolok be erről a mérésről. Két kép a növényekről:

Felülről a két növény:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gomba növesztése mágnessel:

Forgalomban kapható egy doboz, amiben lényegében minden megvan, hogy házilag bárki tudjon csiperke gombát termeszteni. Egy ilyen dobozt készítettem el a mai nap, és az egyik sarkába a jól ismert elrendezésben elhelyeztem 6 mágnest a komposztban, kíváncsi leszek, hogy itt is érvényesül az eddig ismert hatás. Egy kép erről:

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magnesnoveny.blog.hu/api/trackback/id/tr943087133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása