A visszatérés

2011.12.03. 20:48

Hát igen, mostanában nem gyakran jelentkeztünk. Mindkettőnknek rengeteg dolga akad, meg a növények sem szeretnek télen nőni (öreg hiba!!).

Holnap kezdődik el egy igen nagyszabású dolog. Kétszeresen is az, hiszen fákkal kezdek foglalkozni, és elektromágnessel is előremágnesezek. Mindkettő dolog igen érdekes, hiszem fákat magról (ez esetben makkról) nem szokás növeszteni, de egy próbát megér.Az elektromágnes amivel fogok dolgozni, nagyjából 2 nagyságrenddel gyengébb mint a permanens mágnesek amikkel eddig dolgoztam, de elvileg az 50Hz-s elektromágneses tér is jó hatással van a növényekre. Majd kiderül. Tehát holnaptól valószínűleg gyakrabban jelentkezünk! Kövessétek figyelemmel a blogot! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://magnesnoveny.blog.hu/api/trackback/id/tr553434888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása