A szobám ablaka tele van szebbnél szebb vadgesztenye magoncokkal. Van még egy-két későn kelő példány, illetve a később ültetettek még nem hajtottak ki, de a kísérleti alanyok többségének már van két fejlett lomblevele.

 

 

Még mindig jól látszik a különbség a két növény között, balra a kontroll, jobbra az előmágnesezett, valamint a levélfelületben is van eltérés közöttük.

 

 

 

 

Vadgesztenyék

 

 

 

 

 

 

 

Diófa tetején fütyül a rigó....

 

 

Ha még rigó nem is fütyül rajta, mert ahhoz még kicsi, de már elég fejlett és leveles az első diófám, amely egy kontroll növény, egyelőre még csak ez az egy kelt ki.

 

 

 

 

 

 

 

A jácintok nagy változásokon mentek keresztül. Sokat nőttek és fejlődtek. Saját mérési adatomból tudom, hogy a virág kifejlesztéséhez kb. 30 nap szükséges fejlettségi alapállapottól és tartási körülményektől függően. Az előmágnesezett növényem esetében sikerült ezt az időt két hétre leredukálnom. Leginkább az utómágnesezett van lemaradva a többihez képest. A képen jól látszanak a különbségek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

                  Kontroll         Előmágneses            Folyamatmágnes    Utómágnes

A bejegyzés trackback címe:

https://magnesnoveny.blog.hu/api/trackback/id/tr763631179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása