Ma volt annak a napja, hogy átültettem a növényeket. De ne szaladjunk ennyire előre, először a csírákat nézzük meg. Ma már adatokat nem írok, beszéljenek inkább a képek.

Kontroll:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mágneses:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma még nagyobb volt az eltérés, mint tegnap. Szerintem ez egyértelmű eredménye a mágneses mezőnek. Nézzük meg, hova is lesznek elrakva, mint hidrokultúrás növények.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez lényegében 2 apentás palack (reklám helye: Málnás apenta nagyon finom) aminek levágtam a tetejét, hogy nagyjából egyformák legyenek, és ezeket megtöltöttem, ilyen kertészetben kapható golyócskákkal, amik megszívják magukat vízzel, és lassan adják ki magukból. Így néznek ki közelebbről ezek a golyók:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy néznek ki, mint a halak ikrái. Ezek után egy magasságban belehelyeztem a magokat a golyók közé. Először a mágnesest csináltam meg, mert a hosszú hajtásaik miatt körülményesebb volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utána a kontrollt. Ez egyszerűbb volt, mert kisebbek voltak a hajtások. (egyik mag nem látszik, mert az egyik golyó alá csúszott be)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek után elhelyeztem a palackokat az ablakpárkányomra, ez esetben belülre, hogy az előző két mérésem kudarca ne történjen meg újra. A maradék 10 magot pedig egy balkonládába ültettem, és a másik teraszon fognak nőni.

süti beállítások módosítása