Érdekes eredmények.

2011.07.24. 18:25

 A címből is lehet gondolni, ma egész sok, és érdekes eredményem lett. Három mérésről lesz szó: Tigris Aloe, A balkonláda, és az előmágneses vs folyamatmágneses.

 

Kezdjük is az elsővel. Azt gondoltam, hogy mire lesz lényeges eltérés, és a mágneses, ami ugyebár alapból kisebb volt mint a kontroll, nagyobb lesz a másiknál, el fog telni nem kevés idő. Hát tévedtem. Csütörtök óta kapja a mágneses teret és már nagyobb. Itt a grafikon, a második az érdekes.

 

Jól látszik, hogyan fordított a mágneses. Következő legyen a balkonláda. Itt is nagy különbségek lettek rövid idő alatt. A kontrollnál kijött még 2 hajtás, így van három, viszont az átlagos szárhosszúságuk csak 3,9 centi lett emiatt. A mágnesezettnek pedig 16 centi az szárhosszúság átlaga. Íme két kép:

 

 Mágnesezett:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontroll:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előmágnesezett vs folyamatosan mágnesezett mérés. Itt egy hatalmas különbséget vettem észre. Ma, azaz a 7.napon kijött 4 azaz négy hajtás az előremágnesezett cserépben. Ez 2 nappal megelőzte a szokásos mágneses időpontot.Ezeket még nem mértem le, majd a többivel együtt amikor visszajövök a táborból. Itt egy kép a 4 hajtásról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És végül egy kis "meglepetés". Szülei kitalálták, hogy mágnesezzek egy nagyadag hajnalka magot és azt is ültessük el. Nekem igazából mindegy mikor mennyi magot mágnesezek, úgyhogy elkezdtem mágnesezni őket. Íme a kép:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennyi volt mára, jövőhéten szombaton jelentkezem, addig a Pannon Egyetem által szervezett Nyári egyetemen leszek. Jó buli lesz szerintem! 

süti beállítások módosítása